e5mode loves curves!

1 broek, 3 gelegenheden

Soms moet je jezelf even tot de orde durven te roepen. Als ik namelijk heel eerlijk ben met mezelf, koop ik te veel kleren die niet echt bij mijn dagelijks leven passen. Ik sta voor de klas en verplaats me hoofdzakelijk door Gent met de fiets. Dat betekent dat nauwe kleedjes, hoe leuk ook, meestal niet zo handig zijn. Hetzelfde geldt voor hoge hakken. In alle eerlijkheid is mijn collectie te uitgebreid voor de frequentie waarmee ik de schoenen draag.

Ik vond dus dat het hoog tijd was om mijn doordeweekse garderobe wat op te smukken. Toen ik op uitnodiging van e5mode ter gelegenheid van de plussizecollecties die ze sinds dit seizoen verkopen een outfit mocht uitkiezen, besloot ik om te kiezen voor iets wat ik doordeweeks veel zal kunnen dragen.

Na wat wikken en wegen ging ik voor een zwarte broek met kanten detail en drie verschillende bovenstukken voor verschillende gelegenheden. Het resultaat: de ‘office look’, de ‘evening look’ en de ‘casual look’.

De office look

e5 mode

e5 mode

In deze zakelijke look combineer ik de broek van Junarose met een bloesje van Only Carmakoma. Ik werk de look af met een riem van Asos en schoenen die al veel te lang ongedragen in mijn kast staan en waarvan ik me het merk niet meer kan herinneren.

De evening look

e5 mode

e5 mode

Met een snelle bovenstukwissel ben je in no time klaar voor een avondje uit. Zowel bloesje en top zijn van Junarose. Schoenen zijn van een van mijn favorieten: Atelier Content. De oorringen kocht ik bij Madame SheShe.

De casual look

e5 mode

e5 mode

Om voor de klas de staan verkies ik deze look. Dit casual overhemd is net zoals de broek van Junarose. Ook de ugly sneakers deden hun intrede in mijn kast. Deze exemplaren van Xandres zijn zo wat mijn topaankoop van deze lente.

Je shopt dus sinds dit seizoen bij e5mode de plussizecollecties van Junarose, Only Carmakoma en Zizzi. Omdat de collecties nog maar heel recent in de e5-winkels liggen, kan je ze nog niet overal kopen. Only Carmakoma en Zizzi vind je in Roeselare, Oostende, Denderleeuw, Sint-Niklaas, Dendermonde, Oostakker, Grimbergen, Ternat, Aartselaar, Hasselt, Lier, Lommel, Tielt-Winge, Aarlen en Waver. Junarose vind je in Roeselare, Hasselt, Oostende, Grimbergen en Oostakker.

Welke outfit is jullie favoriet? Of eigenlijk moet ik vragen welk bovenstuk jullie het leukste vinden 😉

Let me know!

3 Comments

  1. Waw, die derde blouse is echt prachtig. Leuke snit, leuk patroon. Al komt-ie vooral tot zijn recht door het topmodel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *