Een jumpsuit die doet alsof

Ik hoorde onlangs dat er heel wat vrouwen zijn die niet graag een jumpsuit dragen. Ze vinden het namelijk vervelend om ermee naar het toilet te gaan. Toegegeven, je zit nogal naakt op het toilet met je jumpsuit op je knieën. Ikzelf ben wel een echte jumpsuitfan. Dat kon je al in eerdere blogposts lezen. Ik vind een jumpsuit vooral geweldig omdat je met een stuk meteen een volledige outfit hebt. Bovendien kan je met een jumpsuit erg veel kanten uit: met een hakje eronder draag je een jumpsuit erg stijlvol, met een sneaker dan weer sportief.

NR 4

De outfit die ik op deze foto’s draag, is een beetje gezichtsbedrog. De look geeft de illusie van een jumpsuit, maar het zijn twee aparte stuks. Omdat de stof mooi aansluit, creëren de twee stuks apart een mooi silhouet. De broek heeft een hoge taille, waardoor ik mijn buikje wat kan verhullen.

Nr 4

Dankzij de twee stuks met dezelfde print krijg je de illusie van een jumpsuit, maar op het toilet houd je je kleren lekker aan. Een ander voordeel van twee aparte stuks is dat je ze ook nog met een ander boven- of onderstuk kunt combineren.

nr 4

Ik was helemaal gewonnen door de koele kleuren van de print. Het koele zilver van het truitje maakt de totale look nog eens extra af.

In een vorige blogpost vertelde ik over mijn bezoek aan Nr4. De drie kledingstukken die ik op de foto’s draag zijn alle drie van het huismerk van Nr4, Très-Elle. Het merk is enkel en alleen in de acht Nr4 winkels in België verkrijgbaar. Prijs-kwaliteit is dit merk echt top: de volledige outfit shop je voor ongeveer 150 euro.

Wat vinden jullie van mijn trompe l’oeil-jumpsuit? Dragen jullie graag jumpsuits?

3 Comments

  1. Alweer een coole outfit! Ik vind een jumpsuit altijd heel mooi maar het is idd niet gemakkelijk om te dragen. Ik heb ook twee ensembles die de illusie van een jumpsuit geven. Bij Xandres Gold hebben ze verschillende combinaties met de look van een jumpsuit in hun collectie dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *