4 redenen om te gaan shoppen bij Nr4

Dat ik een passie heb voor mode, hoef ik mijn trouwe lezers ondertussen niet meer te vertellen. Die interesse bleef tot voor kort echter vooral bij een online verhaal. Daardoor ben ik ondertussen een echte kenner van webshops voor plussizemode. De voorbije jaren ging ik zo op in het online shoppen dat ik vergeten was hoe fijn het eigenlijk is om een winkel binnen te stappen, een ruim aanbod te hebben aan kleding in jouw maat, die kleding te kunnen passen en uit te kiezen wat je het mooiste vindt en niet datgene waar je gewoon in past.

Een dame die ooit bij mij langskwam voor een kleuranalyse tipte mij Nr4. Ik had wel eens van deze Belgische keten voor plussizemode gehoord, maar was er zelf nog nooit geweest. Daar kwam vorige week verandering in toen ik door Nr4 werd uitgenodigd om hun winkelconcept eens te beleven.

En een beleving, dat was het. Ik geef je in wat volgt 4 redenen om zeker zelf eens langs te gaan bij Nr4.

Nr4

1.   Kan ik je een plezier doen met een koffietje?

Ik vind het altijd geweldig wanneer ik die vraag krijg. Daardoor weet ik dat men in de winkel tijd voor mij wil maken en dat ik er best even tijd mag spenderen. Met een fairtradekoffie in de hand, kon ik rustig langs de rekken lopen en mijn keuze maken.

Nr4

2.   Een outfit voor elke gelegenheid

Er is niets waar ik vroeger zoveel stress van kreeg als een outfit voor een speciale gelegenheid uitzoeken. Je bent uitgenodigd op een trouwfeest of een communiefeest, maar wat moet je in godsnaam aan? Bij Nr 4 vind je zowel feestelijke jurken als meer casual outfits. Ook het aanbod jeansbroeken is erg uitgebreid. Een merk van jeansbroeken waar ik mee kennismaakte is “Not your daughters jeans”, kortweg NYDJ. Dit Amerikaanse merk wordt in de Verenigde Staten na Levis het meest verkocht.

Bij Nr4 kan je dus in volle vertrouwen langsgaan om je te laten kleden voor elke gelegenheid.

3.   Een leuke shopervaring voor verschillende generaties vrouwen

Door het grote aanbod aan merken in de Nr4-winkels, zullen verschillende generaties vrouwen er hun ‘goesting’ vinden. Ik werd bijvoorbeeld enthousiast toen ik het merk Zay, het zustermerk van Zizzi, zag hangen, maar ook Zhenzi, Junarose en Zizzi zelf vind je bij Nr4. Ook merken met een meer klassieke uitstraling zoals Frank Lyman, Amania Mo of Alliance, heeft Nr4 in hun aanbod. Met Amania Mo, Alliance, Accent maar ook Xandres Gold is er ook een ruim aanbod aan Belgische merken. Bovendien heeft Nr4 ook twee huismerken, Très-Elle en Extra. Daarover kan je in een volgende blogpost meer lezen. Kortom, voor elke dame met een maatje meer wat wils!

Nr4

Nr4

Nr4

Nr 4

4.   Laat je maar stylen!

Door het grote aanbod in de Nr4-winkels, heb je de mogelijkheid om je tot in de puntjes te laten stylen. Door de persoonlijke aanpak van het winkelpersoneel en de tijd die ze voor je maken, ga je naar huis met een outfit die tot in de puntjes af is. Ook ik mocht dat ervaren, want ik werd door Yessie op sleeptouw genomen en ze liet me kennismaken met de verschillende merken in de winkel.

Nr4

Op de foto’s die bij deze blogpost horen, zien jullie outfits die ik samen met Yessie uitkoos. Welke outfit is jullie favoriet?

Laat het me weten in de reacties!

14 Comments

  1. Mooie foto’s, eentje kiezen is moeilijk maar mijn voorkeur gaat naar rode trui en zwarte broek of het kleedje met het Jeansvest.

  2. Ik ga regelmatig langs in nr 4 in Merksem. Zeer vriendelijke dames en mooie collectie. Afgelopen zaterdag ging ik langs in Lommel. Iedereen werd vriendelijk verwelkomt en kreeg een drankje aangeboden. Tegen mij kon er net een goedendag af. Geen “waarmee kan ik helpen” of “ kunnen we je met iets helpen”. Ik was zeer zeer teleurgesteld. Mij zien ze in Lommel niet snel terug.

  3. Moeilijk om te kiezen tussen de outfits maar de rode trui en broek zou ik zelf ook dragen. Is de trui van Xandres Gold? Van welk merk is de broek?

  4. De broek met zijstreep en rode trui vind ik het mooist.
    Ik ben nog nooit in nr.4 geweest. Vraagje ivm de broeken bij nr.4: hebben ze verschillende beenlengtes? Ik heb nogal lange benen ?

    Groetjes, Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *