Zwart-witte polkadots

Het scheelde niet veel of ik had voor deze blogpost een jurkje met dierenprint aan. Maar ik hoef jou, beste lezer, niet meer te overtuigen van mijn liefde voor de dierenprint. Die beestige kant van mij ken je ondertussen wel. Ik besloot dus om opnieuw buiten mijn comfortzone te treden toen ik door Yours Clothing, een Brits plussizemerk, gecontacteerd werd met de vraag of ik een outfit wilde uitkiezen.

Yours Clothing

Enter the polkadots

“Het zal wel zijn,” was mijn gretige reactie. Maar tegelijk: hoe kan ik mijn lezer blijven verrassen? Niet met een lichtblauwe blouse of met een jurkje met een dierenprint. Been there, seen that.Toen botste ik op deze jumpsuit met polkadots. Eureka! Zo’n retroprintje liet ik op deze blog nog niet zien en aan jumpsuits kan ik sowieso niet weerstaan. Polkadots zal je echter in mijn kledingkast niet meteen terugvinden omdat ik het doorgaans wat te braaf vind. Maar gecombineerd met een stoer enkellaarsje (met o ja, dierenprint) vond ik het wel kunnen.

Yours Clothing

Enter het soupulleke 

Volgende overweging: in februari een jumpsuit met fijne bandjes? Ik had er iets boven kunnen aantrekken, maar dan zou ik de jumpsuit verstoppen. Op de website was de jumpsuit gecombineerd met een licht coltruitje onder. Ik voelde aanvankelijk wat weerstand, want zo’n coltruitje deed met terugdenken aan mijn jeugd. Ik herinner mij een heel stapeltje van die souspullekes, zoals we ze thuis noemden. Het was toen niet meteen mijn favoriete kledingstuk. Toch besloot ik het te proberen. Het geeft de retrolook van de polkadots nog een extra dimensie.

Yours clothing

Enter Donald Muylle

Ik had gehoopt om de foto’s buiten te kunnen maken, maar daar stak het hevige stormweer een stokje voor. Dan maar de zwart-witte look afmaken met onze witte keuken als achtergrond? Tijdens het maken van de foto’s grapten we over het Donald Muylle-gehalte van de setting. (Voor de Nederlandse lezers: Donald Muylle is een Vlaamse keukenbouwer die op sappige Vlaamsche wijze reclame voor zijn keukens maakt.)

Yours Clothing

Enter my opinion

Ik blijf de look toch wat te braaf vinden voor mij. Dat coltruitje doesn’t do the trick. Ik had het wellicht leuker gevonden met een feller kleur onder de jumpsuit. Ook het kraagje is niet echt mijn ding. Al denk ik dat het misschien leuk te combineren is op een zwarte kostuumbroek met een grote ketting als eyecatcher. De jumpsuit zelf vind ik leuker zonder iets onder. Die zal in de zomer zeker van pas komen!

Prijs-kwaliteit vind ik de kleding wel erg ok! Ze valt mooi op maat: ik draag hier 48, de maat die ik meestal heb.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me zeker weten! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

De jumpsuit en het coltruitje zijn via deze link verkrijgbaar. De oorringen vind je hier.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *