5 beelden sinds ik de laatste keer dat ik een blogpost schreef

Wo-how. Mijn laatste blogpost dateert van 12 februari. 12 februari… meer dan een maand geleden dat ik nog eens tijd maakte voor deze blog. De laatste maand was er weer een van te veel hooi en te weinig vorken, nooit genoeg, in zesde versnelling leven terwijl je er eigenlijk maar vijf hebt,… Jullie kennen het verhaal ondertussen wel. Maar ik beleefde ook heel wat leuks de afgelopen maand, met toch wel als hoogtepunt mijn artikel in Libelle. Het was de max om eens een professionele fotoshoot te mogen meemaken en ik vond dat het artikel mijn verhaal echt heel mooi kon vatten.

Ik glipte er even van tussen en ging een dagje op en af naar Londen. Best wel een onderneming en een lange trip, maar echt de moeite waard. Het weer was fan-tas-tisch. Op dinsdag stond ik nog voor de klas, op woensdag vaarde ik in een bootje over de Thames. Hoe schoon kan het leven zijn? Dankzij mijn fantastische gids kreeg ik op 9 uur alle highlights van Londen te zien. Voor herhaling vatbaar!

Begin februari genoot ik al van de eerste lentezon op mijn terras, wie had dat gedacht zeg.

Heel wat jeugdboeken passeerden weer de revue, net als vorig jaar hield ik in februari en de eerste helft van maart een leesmarathon die bijna al mijn vrije tijd opslorpte. Getuige daarvan is deze blogstilte.

Maar last but not least is het ook de periode van het ontdekken van de nieuwe collecties. Deze jurk is alvast mijn favoriet van het voorjaar!

Nu de leesmarathon erop zit, kom ik snel terug met nieuw leesvoer. Stay tuned!

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *