Grotematenmode waar ik een vitamine D-boost van krijg

Nu eindelijk de donkere dagen stilaan weer plaats maken voor wat meer zon, beginnen ook de nieuwe collecties te lonken. Ook in de grotematen mode zag ik alweer wat frisse kleuren en lichtere stofjes opduiken. Maar ik heb het graag ook wat stoerder en gelukkig zijn dierenprints nog steeds in de mode. Hoog tijd om jullie een update te geven van welke stuks op mijn wishlist staan voor het komende seizoen.

Grote maten Only Carmakoma

Grote maten Only Carmakoma
1. Only Carmakoma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote maten Junarose
2. Junarose
Grote maten Xandres Gold
3. Xandres Gold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote maten Asos Curve

Grote maten Yesta
5. Yesta Fashion – via JolieBis.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. De vrolijke zacht roze bloemenprint van Only Carmakoma is erg vrouwelijk, maar kan je wat stoerder maken met een sneaker of jeansjasje. Ik ben het meest fan van de broek, een goed model trouwens voor wie brede heupen heeft.
  2. Ik ben helemaal weg van dit regenjasje van Junarose. Ik ben stilaan wat gewend aan de dierenprints in mijn kast en houd ervan dat ze mijn garderobe wat meer pit geven.
  3. In de zomer heb ik het helemaal voor wijde broeken met een leuke print in de zomer. In de collectie van Xandres Gold zitten er weer heel wat leuke, zoals deze met (oeps opnieuw dieren) pantertekeningen.
  4. Al een tijdje ben ik verlekkerd op deze wikkeljurk van Asos Curve met sterren- en bliksemprint. Een wikkeljurk is ideaal voor mijn figuur omdat het mijn taille mooi in de verf zet, maar toch een buikje camoufleert.
  5. Tot slot, deze poederroze combinatie van Yesta via Joliebis.be. Dit is stijlvol en qua kleur verrassend, maar zit wel erg comfortabel. Een ideale outfit om voor de klas te staan!

Hebben jullie al items op je wishlist staan uit de nieuwe collecties? Let me know!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *