Januari in vijf beelden

Zou ik nog wel iets delen over de afgelopen maand wanneer een nieuwe maand al bijna half weg is? Ja, dacht ik, al is het maar om de perfectionist in mij te kunnen plezieren door aan het einde van dit jaar een blogpostje over elke maand te kunnen herlezen. Dat deed ik in 2018 ook en zo kreeg ik echt wel een helder beeld van mijn jaar. Dus is het niet voor jou, beste lezer, dan doe ik deze voor mijzelf.

Wat is mij bijgebleven van januari? Het was voor mij een maand met heel veel focus om al mijn projecten waar ik mee bezig ben te kunnen ‘managen’. Maar het is mij gelukt zonder grote zenuwinzinkingen. Op tijd en stond een badje nemen en hersenloze televisieprogramma’s op de achtergrond opzetten terwijl ik aan het werken ben deden wonderen.

Ik vat mijn maand januari voor jullie graag samen in vijf beelden, geheel geïnspireerd op de oerblog talesfromthecrib.be. All credits to Kelly voor dit concept!

1. Ik werd helemaal mooi gemaakt omdat ik – tromgeroffel – op 28 februari in de Libelle sta! Best spannend en benieuwd naar de reacties! Maar geweldig om eens zo’n professionele fotoshoot mee te maken.

2. Proudly posing in deze jumpsuit waar mijn flubbers (ik wilde dat woord eens gebruiken omdat ik het net nog las in een jeugdboek. Best schattige term, vond ik) en ik gedurende twee jaar niet in pasten. Maar lieve mensen, zonder ook maar 1 gram gewicht te verliezen, maar dankzij tweeënhalve maand flink sporten pas ik er weer in. Ok, hij zit nog wat strak, maar mijn lijf is ook strakker, dus ik trek hem gewoon aan!

3. Ik zakte helemaal in mijn lijf toen ik met mijn blote voeten in de sneeuw ging staan. Heerlijk gewoon. Het idee sprong in mijn hoofd toen ik wat last had van een namiddagdip en naar dat ongerepte sneeuwtapijt zat te staren. Wat als ik daar nu eens zou gaan instaan? Zo gezegd, zo weg was de namiddagdip. Ik was weer helemaal klaar om fris en monter verder te werken. Na het delen van die foto op Instagram had ik wel wat last van voetenfetisjisten. Eentje wilde zelfs fluisterend om middernacht met mij bellen. Het zal me leren om zulke foute hashtags te gebruiken!

4. Het waren solden, maar ik heb mij ingehouden. Behalve deze trui van deze fantastische madame kon ik niet laten liggen. Maar ik kocht nog een paar dingen. Die zal ik met mondjesmaat laten zien. Om de illusie te wekken dat ik minder geld uitgeef.

5. Tot slot, nog een beetje zelfstoef. Dit berichtje kreeg ik na afloop van een personal shoppingnamiddag in Gent. Preus lik fjirtig, zoals we in West-Vlaanderen zouden zeggen!

Wil je graag nog meer lezen over mijn maand januari?

Dus op druilerige dagen valt hier nog heel wat te lezen! Hoe was jullie maand januari?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *