Avenue Plus in Wevelgem

Ongeveer een dik jaar geleden botste ik tijdens één van mijn vele online zoektochten op een webshop die ik nog niet kende. Na mijn eerste bestelling kwam ik erachter dat Avenue Plus naast een webshop ook een échte winkel is.

Avenue Plus

Ik bracht voor het eerst een bezoek aan Avenue Plus tijdens de stockverkoop afgelopen voorjaar. Die vond plaats in het pand naast de oorspronkelijke winkel dat sinds september gerenoveerd is en zo de winkel dubbel zo groot maakte. Hoera voor meer ruimte, want dat betekent ook een groter aanbod voor de vollere vrouw. Bij Avenue Plus vind je onder meer merken als Junarose, Yest(a), Barbara Lebek, Maxima, Zoey en recent ook Only Carmakoma.

Avenue Plus

Naast het leuke aanbod dat bovendien wekelijks aangevuld wordt, vind ik de warme, familiale sfeer die in de winkel heerst een echte ‘plus’. Die mocht ik ervaren tijdens de Ladiesnight in oktober waar ik dames stijladvies gaf en outfits voor hen uitzocht. Gezelligheid staat centraal bij Avenue Plus en dat mag iedereen weten: elke vrouw die op de Ladiesnight binnenkwam werd bij naam verwelkomd en kreeg persoonlijk kledingadvies.

Avenue Plus

Ik ging er de afgelopen maand nog eens langs om foto’s voor deze blogpost te maken en ook toen werd ik weer warm onthaald. De winkel was volledig klaar om de ronde vrouwen uit het Kortrijkse en omstreken te laten stralen tijdens de feestdagen. Ik paste wat outfits en ging uiteindelijk met een zwarte leren broek naar huis.

Avenue Plus

Avenue Plus

Avenue Plus

Avenue Plus

Ik ben duidelijk gewonnen voor het leer. Al sinds vorig seizoen eigenlijk, toen ik voor het eerst een leren rok kocht. De combinatie van een leren broek of rok met een wollen bovenstuk vind ik trouwens geweldig!

Avenue Plus

Kortom, Avenue Plus is een echte meerwaarde voor de volle vrouw in Zuid West-Vlaanderen. Voor de West-Vlamingen: teure moar ne kji, want tis doa stif gjistig. Wie moeite heeft met het lokale dialect kan zeker terecht op de webshop!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *