Xandres Xline werd Xandres Gold

Een van mijn favoriete powersongs is Gold, een heerlijke klassieker van Spandau Ballet. Ik beluister het nummer regelmatig en het geeft altijd een boost aan mijn zelfvertrouwen. Als vollere vrouw is het immers niet altijd gemakkelijk om te geloven dat je goud waard bent. Al kan een ‘stralende’ outfit mij echter altijd over de streep trekken. Een merk waar ik mij steevast in voel stralen is het voormalige Xandres Xline, dat sinds kort door het leven gaat als Xandres Gold. Ik vermoed dat dit genoeg associaties op de nieuwe naam waren voor een eerste alinea? 🙂

Xandres Gold

Even voor alle duidelijkheid: deze blogpost is niet gesponsord maar enkel gevoed door mijn enthousiasme over dit merk van eigen bodem. Goeie kwaliteit, een geweldige pasvorm en originele stuks zorgen ervoor dat ik helemaal verliefd ben op dit merk. Stiekem zou ik willen dat ik mijn gewicht in goud kreeg om er dan vervolgens voluit mee te gaan shoppen. Elk kledingstuk van Xandres Gold heb ik echter al zo vaak gedragen zodat de cost per wear erg laag ligt. Toen het merk aankondigde dat ze van naam veranderden, wilde ik dit op mijn blog eens extra in de kijker zetten.

Xandres Gold

Xandres, de grote zus van Xandres Gold, mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen. Met de AW-collectie van 2018 willen ze hun verjaardag dan ook vieren met de nodige glamour. Toen ik door de catalogus bladerde, vielen me de koele paarse tinten op. Blijkbaar lieten de ontwerpers zich inspireren door het nummer Purple Rain. Geen glamour zonder een beetje drama: ook het Victoriaanse tijdperk vormt een thema doorheen de collectie. Mijn dramatische persoonlijkheid kan die insteek wel smaken. Wat ik trouwens heel fijn vind, is dat alle thema’s uit de Xandres-lijn ook verwerkt zitten in het zustermerk Xandres Gold. Het is dat zustermerk dat dus sinds een dikke maand van naam is veranderd.

Xandres Gold

Ik was nieuwsgierig naar het waarom van de naamsverandering. Het antwoord is gewoonweg hartverwarmend: elke associatie met XL willen ze vanaf nu vermijden want “elke klant, elk model en elk figuur is goud waard.” Een gouden hart hebben ze daar bij Xandres Gold.

In een van mijn eerste blogposts had ik het al over waarom ik dit merk zo apprecieer. Ik raad het ook nu weer elke vrouw aan: gun jezelf eens een jurk van Xandres Gold. Je zal zien dat de jurk jouw taal spreekt en jouw lichaam en curves begrijpt.

Ik gunde mezelf deze jurk uit de nieuwe collectie. Ze zit zo comfortabel en ik weet nu al dat ik ze erg veel ga dragen. Het is wat mij betreft een ideale werkoutfit!

Xandres Gold

Xandres Gold

Xandres Gold

Wat vinden jullie trouwens van de achtergrond op de foto’s? Het is elke keer weer een uitdaging om een leuk concept te bedenken om modefoto’s te maken. De hal van mijn appartement zorgde dit keer voor inspiratie.

Xandres Gold

Xandres Gold

Hieronder volgen nog wat foto’s uit de nieuwe collectie. Ik ben helemaal gek op de broek op de eerste foto hieronder en op de blouse op de volgende foto. Welk kledingstuk is jullie favoriet?

Xandres Gold

Xandres Gold

BewarenBewaren

4 Comments

  1. Heleen, ik wou toch even zeggen dat je echt straalt op je foto’s! Mooi geschreven, toffe en positieve posts, petje af! Het is super wat je doet ?! Je ‘oude bekende achterbuur’ ?, Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *