Ik was te gast bij De Bende van het Boek!

Toen Trees (neem trouwens eens een kijkje op haar blog Op ne zondag) me vroeg of ik eens bij De Bende van het Boek wilde langskomen om te vertellen over mijn lievelingsboeken, twijfelde ik geen minuut. Ik ben namelijk fan van het eerste uur van deze podcast. Trees en Sara praten gezellig en ongedwongen over boeken vergezeld van thee en wat zoets.

Gulzig als ik ben, hield ik me niet aan het richtcijfer van vijf boeken. Na een grondige selectie hield ik zeven boeken over die zo wat de rode draad doorheen mijn leesleven vormen. Benieuwd naar welke zeven boeken het zijn? Luister dan naar de podcast via de link hieronder! Mijn ratelende enthousiasme moet je er wel bijnemen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *