Voor het zingen de kerk uitgaan

De maxidress is in. Je vindt ze in allerlei soorten en prints, maar mijn oog viel een tijdje geleden op dit exemplaar van Mat Fashion. Zowel de kleur, de stof en vooral de snit deden mij er onmiddellijk voor vallen. De kap geeft de jurk een wat ‘sacrale’ look, maar de hoge snit maakt het dan weer wat sexy.

   

Ik vond het dan ook leuk samen met een vriendin wat foto’s te maken in een sacrale setting. Het spannende was dat de zondagmis net op z’n einde liep en de kerkgangers bijna buitenkwamen.

De jurk kocht ik bij Mateloos in Amsterdam. Je kan over dat bezoekje in deze blogpost lezen. Ik passeerde er overigens deze maand ook weer, maar wat ik daar kocht, vertel ik jullie binnenkort!

 

Qua accessoires heeft de jurk niet veel nodig, maar ik vond de handtas erbij een echte eyecatcher. Het is mijn vorm van ‘fangirlen’: de handtas is ontworpen voor het merk Liebeskind door Paulien Riemis, een van mijn favoriete Belgische bloggers. Je kan haar volgen via haar blog polienne.com.

Wat vinden jullie van deze maxidress? Yay or nay?

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *