Mateloos in Amsterdam

In deze blogpost kon je lezen over ons tripje naar Amsterdam dat we noodgedwongen vroeger moesten stopzetten. We gingen er toen heen met de bedoeling om wat te plussizeshoppen, meer bepaald bij Mateloos, een winkel die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Ik kende de webshop mateloos.nl al een tijdje, maar het was via de Nederlandse blogster Hermina de Vries van Wondervol dat ik ontdekte dat Mateloos ook een winkel in Amsterdam heeft, in de Ferdinand Bolstraat in De Pijp. Je vindt er heel wat bekende plussizemerken zoals Zizzi, Junarose, Zhenzi, Mat Fashion en nog heel wat andere namen.

Ik werd er heel hartelijk ontvangen door Jennifer. Mijn Instahubby ging even koffie drinken, terwijl ik er lustig op los paste. Dat vind ik trouwens echt zalig, dat passen. Na jaren van enkel online shoppen geniet ik er met volle teugen van om allerlei outfits aan te trekken en dan stuks te kunnen kopen waar je niet enkel in past, maar die je ook daadwerkelijk mooi vindt. Ik moest dus serieus selecteren!

Uiteindelijk ging ik naar huis met een outfit bestaande uit een tuniek en een jas van Zizzi en een culotte van Zhenzi. De outfit zie je hieronder. Verder kocht ik nog een jeansbroek van Zizzi, een kimono van Zhenzi en een jurk van Mat. Fashion. Van deze stuks maak ik binnenkort foto’s!

Ten slotte geef ik je graag nog een leuk weetje mee: stel dat je een tripje naar Amsterdam plant en je wil graag langs Mateloos, dan kan je op de webshop kledingstukken bestellen en die laten leveren in de winkel. Je hoeft ze nog niet te betalen, maar je kan daar dan gewoon passen en betalen wat je leuk vindt. Heerlijk toch?

Oh, ik kan niet wachten om weer naar Amsterdam te gaan. Wie zou wel binnenkort eens een tripje durven plannen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *